Annons

Ny ägare till anrik hamnkrog

Stora Rör hamnkrog har under åren utvecklats från en kiosk till en renodlad restaurang och glasskiosk. Snart är det dags för nya ägare att ta över.
Stora Rör
Publicerad 14 januari 2019
Sedan 2007 har Anders Lindgren och Anna Brunnberg Lindgren drivit Stora Rör Hamnkafé/Hamnkrog. Nu lämnar de över till nya ägare.Foto: Carin Svensson

På deras hemsida står det ”Nu kommer nya ägare att förvalta traditionen och fortsätta utvecklingen med nya idéer. Vi tackar alla gäster som under åren gjort dessa fantastiska år möjliga.”

Vem eller vilka som kommer ta över är inget som Anders Lindgren kan avslöja.

Annons

– Jag har lovat att jag inte ska göra det. Men jag kan berätta att nya ägarna tar över i februari, säger han.

Anders Lindgren är pensionär och säger att planen var att fundera på att sälja Hamnkrogen efter 10 år. Hans och Anna Brunnberg Lindgrens mål har hela tiden varit att utveckla verksamheten till en fullskalig restaurang.

– Det är snart 12 år sedan. Jag kommer nu, förutom att vara pensionär, att jobba halvtid på Allégården i Kastlösa, säger Anders Lindgren.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons