GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nu kan det nya lägenhetsprojektet dra igång på allvar

Nu är det klart att det blir BTE Bygg-Teknik Entreprenad AB som köper lägenhetsprojektet Resedan 8 i Borgholm med den kooperativa hyresgästföreningen BoSams.
BORGHOLM • Publicerad 19 juni 2018
BTE Bygg-Teknik Entreprenad AB ska bygga lägenheterna åt BoSams.
BTE Bygg-Teknik Entreprenad AB ska bygga lägenheterna åt BoSams.Foto: ARKIV

Köp av mark från bostadsrättsföreningen Resedan, lantmäteriförrättning, planändringar och sanering av förorenad mark är slutfört. Borgholm Energi ser fram emot de nya lägenheter som BTE Bygg-Teknik Entreprenad ska uppföra åt BoSams.

– Det är med stor glädje som Borgholm Energi säljer och lämnar över denna fastighet till BTE. Det blir ett ytterligare tillskott till vår fantastiska och expanderade stad. Jag vill också rikta ett stort tack till alla inblandade som har gjort detta möjligt samt till BoSams för deras tålamod, säger Tobias Selldén Fastighetschef Borgholm Energi.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.