Annons

Nu är det vår - broschyren är här

Företagarna i föreningen Ölands Stenrike tycker att deras broschyr är ett vårtecken och nu är den här.
– Den kommer att finnas ute hos våra medlemsföretag nu till påsk, säger Michael Sahlin, ordförande i föreningen.
Föra • Publicerad 1 april 2021 • Uppdaterad 2 april 2021
Ölands Stenrikes broschyr för 2021 delas ut årligen och blir som en uppstart för medlemmarna i företagsföreningen Ölands Stenrike.Foto: Carin Svensson

Det är tre år sedan företagarföreningen Ölands Stenrike bildades och varje år har de gett ut en broschyr med lite information om medlemsföretagen samt tips på besöksmål, matställen och aktiviteter i deras upptagningsområde.

– Det är kul att kunna visa sina kunder aktiviteter och matställen i närområdet, säger Michael som tillsammans med frun, Susanne Frisk Sahlin, driver Ölandsro i Föra.

Annons

Föreningen har vuxit och i år är det tjugofem medlemsföretag som är med. De utbyter idéer, samarbetar om marknadsföring och tipsar sina kunder om varandra.

– Jag tror känslan i föreningen är att vi blir bättre och bättre på det här och att skaffa nätverk och samarbeta med andra företag är helt rätt, jag har i vinter gått på en massa webbinarier som handlar om sådant och vi är helt rätt ute, säger Michael.

Andan i föreningen är positiv trots att pandemin överlag slår hårt mot många företag. Men de flesta i företagarföreningen tänker lösningsorienterat och försöker hitta nya vägar för sina verksamheter.

Den 24 mars släpptes årets broschyr. Den finns i tretusen exemplar och kommer att finnas ute hos medlemsföretagen nu till påsk.

Michael Sahlin, ordförande i företagarföreningen Ölands Stenrike, överlämnar en bunt broschyrer till en av föreningens företagare, Åsa Nyvell.Foto: Carin Svensson
”Det är kul att kunna visa sina kunder aktiviteter och matställen i närområdet.”
Michael Sahlin, ordförande i företagarföreningen Ölands Stenrike.
Carin SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons