Annons

Nisses Fisk breddar verksamheten: ”Det har saknats här”

Nisses Fisk satsar och utökar nu verksamheten med att erbjuda sina kunder olika styckade köttdetaljer.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
BORGHOLM • Publicerad 18 februari 2022 • Uppdaterad 23 februari 2022
Tobias Lundberg och Mattias Lundberg, som driver Nisses Fisk, breddar utbudet och erbjuder nu sina kunder svenskt kött av bra kvalitet.
Tobias Lundberg och Mattias Lundberg, som driver Nisses Fisk, breddar utbudet och erbjuder nu sina kunder svenskt kött av bra kvalitet.Foto: Privat

Nisses Fisk har börjat erbjuda sina kunder kött som ett komplement till den övriga verksamheten.

– Vi ska testa över våren och sommaren för att sedan utvärdera intresset. Det finns kött av bra kvalitet att köpa i Löttorp och Färjestaden men det har saknats här i Borgholm. Vi har väntat på att någon annan ska satsa på detta men det har inte hänt och nu gör vi det, säger Tobias Lundberg som driver butiken tillsammans med brodern Mattias Lundberg.

Annons

– Vi kommer fortfarande att i huvudsak vara en fiskaffär men tycker att Borgholm behöver ha både bra kött och fisk, fortsätter han.

Vad är det för kött ni säljer?

– Vi vill sälja svenskt kött av bra kvalitet där vi vet att djuren har tagits omhand på ett bra sätt. Hittills har vi erbjudit tre olika styckdetaljer med nötkött men det kan även bli fläsk, lamm och vilt framöver.

– Vi kommer att lyssna mycket på vår kunder och vad de efterfrågar. Vi har ingen möjlighet att ha ett stort sortiment men det går bra att beställa av oss så tar vi hem det man vill ha.

Kommer ni att ha öländskt kött?

– Ibland hoppas vi kunna erbjuda det. Men tillgången är inte så stor och det är svårt att hitta en producent på Öland som kan leverera de volymer som vi efterfrågar vecka ut och vecka in. Men det hade varit kul att erbjuda det kontinuerligt och jag blir gärna motbevisad.

Det är andra helgen som de säljer kött och kunderna har hittills varit positiva.

– Det är många som är nyfikna och tycker det är bra att vi tar upp den här bollen. Det är många som tycker att det har saknats i Borgholm.

Mattias Lundberg visar upp ett av köttstyckena som erbjuds i butiken.
Mattias Lundberg visar upp ett av köttstyckena som erbjuds i butiken.Foto: Privat
Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons