Annons

Mingel med inredningsstylist

Kammar du hem första priset på Fastighetsbyrån quiz-tävling kan du vinna en konsultation med inredningsstylisten Kristina Thaning.
Färjestaden • Publicerad 26 mars 2019
Sofia Björkemar, fastighetsmäklare och franchisetagare samt Sanna Halberg, mäklarassistent på Fastighetsbyrån välkomnar besökare till deras kontor den 28 mars.
Sofia Björkemar, fastighetsmäklare och franchisetagare samt Sanna Halberg, mäklarassistent på Fastighetsbyrån välkomnar besökare till deras kontor den 28 mars.Foto: Natalia Johansson

Fastighetsbyrån i Färjestaden samarbetar med två olika stylister när de stylar om i hemmen. Inför årets tjejkväll har de bjudit in en av dessa stylister, nämligen den lokala företagaren Kristina Thaning som driver ”Happindoor” ett företag inom inredning och textil.

– Ja det blir kul, hon kommer vara med en stund under kvällen, säger Sofia Björkemar som är fastighetsmäklare och franchisetagare på Fastighetsbyrån.

Annons

Tidigare års arrangerade Tjejkvällar har Fastighetsbyrån befunnit sig på Ölands Köpstad. Nytt för i år är att de nu har valt att hålla kontoret öppet där de bjuder in besökare för en avkopplande mingelstund.

– Vi tycker det viktigaste är att det blir en mysig, lättsam och härlig stämning.

Besökare kan under kvällen delta i en quiztävling och svara på frågor som kretsar kring både inredning och gissning av slutpris på sålda hus. Första pris är en konsultation av Kristina Thaning, andra och tredje pris är kuddar från inredningsföretaget.

Natalia JohanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons