Annons

Stort bråk i Färjestaden under natten – flera personer inblandade

Ett stort bråk ska ha brutit ut i Färjestaden natten till lördag. Enligt de första uppgifterna till polisens ledningscentral ska det röra sig om ett tiotal personer som hamnat i bråk. En anmälan om misshandel och olaga hot är upprättad.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Publicerad 8 oktober 2022 • Uppdaterad 10 oktober 2022
Foto: Mostphotos

– Det verkar som om de har varit omkring tio till femton stycken som hamnat i bråk på något sätt, säger presstalesperson Kim Hild vid polisens ledningscentral i Malmö.

Till polisen inkom ett larm om ett stort bråk runt midnatt och flertal patruller åkte mot platsen. Där anträffades flera personer som skriker på varandra.

Annons

– Det upprättas en anmälan om misshandel och olaga hot. Hur misshandeln ska ha gått till har jag ingen information om i nuläget, men personen som upprättar anmälan om misshandel är född 2008. Alltså 14 år.

En anmälan om olaga hot mot en kvinna i 35-årsåldern är även upprättad.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons