GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Läs Ölandsbladet Gratis: Superlokala nyheter från Öland - dygnet runt

Nu gör vi vår sajt olandsbladet.se och appen MinÖlandsbladet, där du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde, tillgängliga för alla privatpersoner som inte prenumererat eller provläst Ölandsbladet de senaste 3 månaderna. Erbjudandet gäller fram till valet i september.
Öland • Publicerad 1 augusti 2022 • Uppdaterad 8 augusti 2022
Foto: Ölandsbladet

Från och med den 1 augusti kan du läsa Ölandsbladets artiklar digitalt, helt kostnadsfritt! Fram till valet bjuder vi på fri digital läsning i tre månader, därefter avslutas prenumerationen automatiskt.

– Jag brukar försöka likna Ölandsbladet vid ett medlemsblad för ölänningar. Nu gör vi som i föreningen eller på gymmet, vi låter Tomas i Böda eller Madde i Färjestaden få pröva på tidningen gratis i tre månader, säger tidningens chefredaktör och ansvarig utgivare Peter Boström.

– Det handlar bland annat om skolor, A-traktorer, parkeringsplatser, Försvaret, Natura 2000, ÖM, Ölandsbron, bränder, födelsedagar och farliga utfarter på 136:an - allt det där som händer runt omkring oss på Öland.

Den som registrerar ett nytt konto idag får tillgång till allt innehåll på ölandsbladet.se och nyhetsappen MinÖlandsbladet.

– Webb och app har öppnat upp nya möjligheter för oss på Ölandsbladet att nå så många fler läsare. Faktum är att tidningen aldrig varit i närheten av att ha så många läsare som under det senaste halvåret.

– I sommar redovisar vi 8 000 prenumeranter, men till detta ska också läggas att vi under maj månad hade 988 000 sidvisningar på webb/app och under juni hela 1 073 933 läsningar.

Vi som jobbar på tidningen hoppas på att fler ska upptäcka värdet i att få superlokala nyheter dygnet runt från Öland.

Här kan du ta del av erbjudandet:

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.