GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Landets största guide testar öländska caféer – Så är betygen

White Guide har hittills i sommar även testat tre öländska caféer som får goda omdömen.
Öland • Publicerad 2 augusti 2021 • Uppdaterad 3 augusti 2021
Tre öländska caféer har hittills i sommar fått nya bedömningar av White Guide.
Tre öländska caféer har hittills i sommar fått nya bedömningar av White Guide.Foto: Angela Kotsell

White Guide släpper numera sina recensioner löpande under året. Hittills i sommar har de bedömt tre öländska caféer.

Fredriks Bröd och Bakverk får klassificeringen ”God Klass” och ett hjärta i utmärkelse vilket symboliserar att det är en favorit hos guiden. Recensenten var nöjd efter sitt besök: ”Smakerna sitter där de ska”

Kaffestugan i Böda får klassificeringen ”God klass” och ett fint omdöme: ”Oavsett om dina fikaönskemål drar mot mot choklad, bär, grädde eller helt enkelt en välbakad vetebulle - så hittar du svaret i Böda”.

Kaffetorpet är också en favorit hos guiden och får klassificeringen ”God klass”. I recensionen benämns caféet som en kulturpärla och får ett mycket fint omdöme: ”Disken med bakverk är ett mästerverk i sig själv”.

Fler café-nyheter:

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.