GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kvinnans familj efter livräddningen: ”Vilka fantastiska tjejer!”

Kvinnan som i söndags kväll höll på att drunkna utanför Färjestadens hamnbassäng har fått lämna sjukhuset.
Färjestaden • Publicerad 24 juni 2021 • Uppdaterad 24 juni 2021
Vilma Engberg, Amanada Jonasson och Alma Erlandsson, får ett stort tack från familjen till kvinnan de räddade från att drunka: ”Vilka fantastiska tjejer!”
Vilma Engberg, Amanada Jonasson och Alma Erlandsson, får ett stort tack från familjen till kvinnan de räddade från att drunka: ”Vilka fantastiska tjejer!”
Foto: Peter Boström

– Hon mår efter omständigheterna bra, berättar kvinnans svärdotter för Ölandsbladet.

Kvinnan i 60-årsåldern, råkade i nöd utanför piren i Färjestaden på söndagskvällen. Tre flickor i 15-årsåldern räddade kvinnan från att drunkna.

Kvinnans familj sökte i veckan Ölandsbladets hjälp för att komma i kontakt med de livräddande flickorna.

– Det känns oerhört skönt för oss att kunna ta kontakt med dem för deras insats var ju helt avgörande. Vilka fantastiska tjejer!, säger svärdottern.

”Det känns oerhört skönt för oss att kunna ta kontakt med dem för deras insats var ju helt avgörande!”
Kvinnans svärdotter tackar de livräddande flickorna.
Peter BoströmSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.