GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Konst i världsklass visas i Ekerums Konsthall

För 29 år sedan öppnade Ekerum Konsthall vid det naturskönt belägna Ekerum Golf & Resort på Öland. Sedan dess har det setts både svensk och internationell nutida konst.
Ekerum • Publicerad 28 juli 2021
Oljemålning av Tommy "TC" Carlsson.
Oljemålning av Tommy "TC" Carlsson.

I år bjuder samlingsutställningen på många överraskningar. Traditionsenligt huserar Kjell Engman på nedre plan med specialutställningen ”Gravity”.

– I år är det några välbekanta namn med och några som är nykomlingar hos oss. Vi har öppet dagligen till början av oktober och det är fri entré, säger Marcus Holmer.

Verk av Ronnie Wood ses i Ekerum konsthall.
Verk av Ronnie Wood ses i Ekerum konsthall.
”I år är det några välbekanta namn med och några som är nykomlingar”
Marcus Holmer, Ekerum Konsthall

På övre plan visas verk av Tommy ”TC” Carlsson, Ernst Billgren, Larissa Stenlander, Lennart Nilsson, Veronika Eriksson, Marie Åkerlund, Frank Olsson, Johannes Nielsen, Jan Lindsgård, P-A Sandström, Natalia Johansson, Niklas Gustafsson och Anette Björk Swensson.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.