Annons

En personbil i singelolycka på väg 136

Initialt bedömdes olyckan ha stor påverkan på trafiken men redan efter en halvtimma efter kollisionen kunde föraren köra vidare.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Isgärde/Rälla • Publicerad 9 augusti 2022 • Uppdaterad 10 augusti 2022
olycka
olyckaFoto: Michael Ståhl

Trafiken i riktning mot Kalmar påverkades av en olycka med en personbil som inträffade cirka 16.30 på tisdagseftermiddagen mellan Isgärde och Rälla.

Enligt Trygghets- och larmcentralen ska föraren ha kört på ett rådjur och det uppges inte ha inträffat några personskador. Räddningstjänsten har ännu inte anlänt till olycksplatsen.

Annons

Vid klockan 17.07 uppger de att räddningstjänsten har varit på plats men kunnat köra därifrån ganska omgående. Det kom rök från personbilen men det visade sig komma från AC:n och den kunde därför köra vidare trots skadorna på bilen.

Trafikverket uppgav initialt att olyckan hade stor påverkan på trafiken men nu flyter trafiken på som vanligt.

I en tidigare version av artikeln var olyckan placerad vid Ekerum efter uppgifter om detta från Trafikverket, men rätt är mellan Isgärde och Rälla.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons