GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Julmys med luciatåg i Löttorp

Den 14 december arrangeras Julmys i Löttorp och det händer mycket.
Den 14 december är det dags för Löttorps julmarknad.
Den 14 december är det dags för Löttorps julmarknad.
Foto: Carin Svensson

– Röda Korset är största delen till att det har blivit något mys. De huserar i gamla banken med julbasar. Sen har de flesta butikerna och torghandeln öppet. Det blir Tomterace och torghandel, säger Sofie Jakobsson.

På torget blir det torghandel med julgransförsäljning, julbockar med mera och julklappar kan handlas på Nya Kryddan. I gamla Sparbankens lokal har Röda Korset öppet med bland annat kroppkakor, fiskdamm och hantverk. Under julmarknaden säljs lussesemlor på Löttorps konditori och besökarna bjuds på pepparkakor. På Kalk serveras jultallrik och Rosas handel, Åkerbo El samt Korg och Hantverkshuset håller öppet. På Ica Löttorpshallen serveras glögg och pepparkakor.

– Sen så blir det även luciatåg med innebandytjejer från Böda/Högby, säger Marie Arvidsson.

På torget har Centrumbion ett biohjul. Tomterace arrangeras på eftermiddagen av Högby IF.

Läs mer