Julmarknad på Ekerum med ett 20-tal utställare

Det är cirka 20 utställare med alltifrån god mat till konstverk som finns på plats när årets julmarknad anordnas på Ekerum äger rum 3-4 december. Även två stycken UF-företag är med.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Ekerum • Publicerad 2 december 2022
Ekerums julmarknad pågår 3-4 december inne i Konsthallen.
Ekerums julmarknad pågår 3-4 december inne i Konsthallen.Foto: Pressbild

– I år kommer vi att ha våran julmarknad i konsthallen, vi hoppas på lagom med snö för god julstämning och många besökare.Vi har många gäster på Ekerum, samt julshow och julbord, säger Magnus Burhjerta, köksmästare.

Tomten tar emot önskelistor och nappar och det kommer vara tävlingar och tipsrunda under dagarna.

” Vi hoppas på lagom med snö för god julstämning och många besökare”
Magnus Burhjerta, köksmästare

– Man kan även lämna in julklappar till behövande barn, säger Magnus.

Det man då bör tänka på är att skriva på julklappen vilken ålder innehållet passar till. Julklapparna lämnas vid kiosken.

Restaurangen tar emot lunchgäster samtidigt som julmarknaden pågår och julcaféet är öppet. Pizzeria Öland öppnar upp för matgäster under eftermiddagen.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.