Annons

Isle of You släpper debutalbum: ”En samling av stora känslor i små ögonblick”

Den 28 juni släpper den öländska duon Isle of You sin debutplatta, en skiva som går i toner av elektronisk 80-talsinspirerad pop.
Färjestaden/Stockholm • Publicerad 19 juni 2019 • Uppdaterad 20 juni 2019
Elina Danielsson och Ida Johansson i Isle of you släpper nu sin förrsta debutplatta.
Elina Danielsson och Ida Johansson i Isle of you släpper nu sin förrsta debutplatta.Foto: pressbild

Ida och Elina möter framgång efter framgång och förra månaden utsågs duon till ”Framtidens artist” av musikredaktörerna i Sveriges Radio P3. Nu släpps deras debutplatta som innehåller låtarna ”Hold Tight” och ”Change of Heart”, båda dessa låtar har tidigare blivit utsedda till Veckans låt på P3.

Deras debutalbum heter “Party until we´re in love” och är en skildring om hur det är att vara ung, fri, hjärtekrossad och förlorad av förälskelse. Ensamma, men med ett löfte om att låta varje ögonblick kännas så mycket som möjligt. Skivans sista låt är en remix av Change Of Heart som är gjord av Elias Castaneda Bravo även han med öländska rötter, han kommer nämligen från Borgholm.

Annons

Såhär säger Isle of You om albumet och singeln ”Hard to forget”:

– Vårt debutalbum är vårt universum där känslorna får styra, en värld av ungdomlig odödlighet, frihet, hjärtekross och vänskap. En samling av stora känslor i små ögonblick. Singeln Hard to forget beskriver hur ambivalent och vilsen man kan vara när hjärtat får styra och man pendlar mellan att vilja lämna en person och samtidigt kunna göra precis vad som helst för den.

Natalia JohanssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons