GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Insändare: Fastighetsägare i Borgholm

Träffade för några dagar sedan en god vän för närvarande sommarboende, min vän säger spontant, Öland är bästa platsen på jorden och ser fram emot pension och året runt boende. Tog emot åsikten lite leende då jag med familj bott på många platser i Sverige och många år utomlands.
Publicerad 20 april 2021 • Uppdaterad 21 april 2021
Detta är en insändare i Ölandsbladet. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Min egentliga mening med ovanstående är emellertid ganska annorlunda. Borgholm sommartid är idyllisk och mycket trevlig, men har någon fastighetsägare tänkt på sina trottoarer? Aldrig har vi någonsin sett så otvättade trottoarer som i Borgholm i synnerhet på Storgatans södra sida och utanför serveringsställen. På snyggt gula plattor ligger millimetertjockt med gammal nedtrampad skit.

Pinsamt herrar fastighetsägare, en skärpning hoppas vi på och snarast innan vi välkomna många turister att trivas. Eventuella kommentarer besvarar inte.

Observer

Läs mer