unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Öland
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Hoten mot Angelin: ”Jag vet var du bor!”

Elisabet Angelin berättar nu för första gången om de hot och hat hon fick ta emot efter Gotravels skidresa till Italien i coronapandemins inledning.
Elisabeth Angelin berättar nu i poddradion Ölandsbladets Sommarröster för första gången om de hat och hot som hon fick ta emot efter skidresan till Italien i pandemins inledning.
Elisabeth Angelin berättar nu i poddradion Ölandsbladets Sommarröster för första gången om de hat och hot som hon fick ta emot efter skidresan till Italien i pandemins inledning.
Foto: Alexander Jensen

– Ibland går det hål i hjärtat, säger Elisabet Angelin i podd-radion Ölandsbladets sommarröst.

Elisabet Angelin liknar själv skidresan och turerna kring hemfärden vid ett ”kaos”. Företaget följde alla rekommendationer, alla säkerhetsföreskrifter och ändå drabbades både företaget och hon av en hatstorm.

– Jag blev kallad för fånflinande, idiot och mördare.

På de social medierna flödade kommentarerna. Elisabet Angelin gjorde sitt bästa för att förklara och informera. Men det stannade inte där.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)

En man ringde från dolt nummer och ville veta när bussen från Italien förväntades hem. Elisabet Angelin förklarade att hon av sekretesskäl inte kunde lämna ut det.

– Då svarade han, ”jag behöver inte veta när bussen kommer, det räcker med att jag vet var du bor”, berättar Elisabet Angelin.

Elisabet Angelins program finner du på:

http://olandskasommarroster.blogg.olandsbladet.se/