unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Öland
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Höstmys vid Tvättcenter

Personalen på Tvättcenter har känt att det är extra viktigt att få dit kunder som handlar lokalt. Då väcktes idén till en vecka som går under namnet Höstmys.
En stor vagn med pumpor i olika storlekar kommer finnas utanför Tvättcenter i Färjestaden.
En stor vagn med pumpor i olika storlekar kommer finnas utanför Tvättcenter i Färjestaden.
Foto: privat

– Att handla lokalt, göra något mysigt med familjen, hur gör man det bäst om inte i bilen, säger Helén Brändevall, stationsledare.

Hon berättar att lokala bonden Calle Robertsson kommer köra dit en stor vagn med pumpor i olika storlekar och primörer. Varje eftermiddag tänds hela infarten och tomten med marschaller och lampor.

– Vi erbjuder försäljning av pumpor till vår drive-in, biltvätt och dessutom finns det 1 kilo godis för alla barn att tävla om och till de vuxna presentkort att vinna. I och med att vi har drive-in-försäljning kommer vi se till att det blir säkert för alla som önskar att besöka oss.

Höstmys pågår 21–27 september.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)