unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Öland
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Höstmys i Borgholm

Ett höstpyntat Borgholm med halmbalar och pumpor och lite musik i gathörnen är vad som väntar den som befinner sig där den sista helgen i september. Då arrangerar cityföreningen något som de kallar ”Höstweekend i Borgholm”.
Bilden är tagen vid en skördefest i Borgholm. I år blir det istället höstmys med halmbalar, pumpor, torghandel och extraöppet i butiker och restauranger.
Bilden är tagen vid en skördefest i Borgholm. I år blir det istället höstmys med halmbalar, pumpor, torghandel och extraöppet i butiker och restauranger.
Foto: Carin Svensson

– Det blir inga mattält och sådant i år men torghandeln är igång och så ska vi ju pynta staden så mycket vi kan, med halmbalar och pumpor, som vi brukar göra för att det ska bli lite mysigt, säger Kenneth Sunesson, Borgholms cityförening.

Han berättar att det också kommer att bli en del musikaliska inslag på gator och torg, med någon trubadur och några elever från Borgholms kulturskola.

Höstligt, mysigt och trivsamt är ord Kenneth använder om den helg som cityföreningen kallar för ”Höstweekend i Borgholm”.

Restaurangerna och butikerna kommer att hålla extra öppet under den här helgen och en del av de sommarbutiker och -restauranger som kanske haft stängt några veckor efter sommaren eller trappat ner sina öppettider kommer att öppna upp igen för den helgen.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)

– Och just nu håller vi på och sätter upp en halmskulptur på torget, säger Kenneth.