Annons

Höjdarjobb för kommunledningen - hissade Prideflaggan

Publicerad 26 juni 2019
Efter en tid av frånvaro kommer Prideflaggan att återigen, och under drygt en månad, pryda en av flaggstängerna utanför stadshuset i Borgholm. Flagghissare var Staffan Larsson (C) och Ilko Corkovic (S) medan moderaten Carl Malgerud stannade kvar på marknivå på grund av säkerhetsskäl.  ”Det är viktigt att vi flaggar, att visa att vi står upp för alla människors lika värde”, säger Ilko Corkovic och tackar Fredrik Fredriksson på Wikegårds Camping, van hissare av Prideflaggan. ”Han gör ett fantastiskt jobb och det är också han som skänkt oss denna flagga”.
Efter en tid av frånvaro kommer Prideflaggan att återigen, och under drygt en månad, pryda en av flaggstängerna utanför stadshuset i Borgholm. Flagghissare var Staffan Larsson (C) och Ilko Corkovic (S) medan moderaten Carl Malgerud stannade kvar på marknivå på grund av säkerhetsskäl. ”Det är viktigt att vi flaggar, att visa att vi står upp för alla människors lika värde”, säger Ilko Corkovic och tackar Fredrik Fredriksson på Wikegårds Camping, van hissare av Prideflaggan. ”Han gör ett fantastiskt jobb och det är också han som skänkt oss denna flagga”.Foto: Michael Ståhl

Michael StåhlSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons