Hells Angels-medlem åtalas för hot på Böda Sand

Aftonbladet rapporterar om att en Hells Angels-medlem åtalas för både olaga hot och ringa vapenbrott efter en händelse som inträffade i Böda Sand i början av juli förra året.
Böda Sand • Publicerad 21 mars 2019 • Uppdaterad 22 mars 2019
En Hells Angeles-medlem som greps på Böda Sand förra året åtalas för olaga hot och vapenbrott.
En Hells Angeles-medlem som greps på Böda Sand förra året åtalas för olaga hot och vapenbrott.Foto: ARKIV

Det ska ha börjat då mannen och hans sambo skulle avhysas från campingen. Det hade inkommit klagomål från gäster i intilliggande stugor som handlade om att det hade varit högljutt och därmed svårt att sova.

När mannen fick beskedet blev han hotfull och ska bland annat ha skrikit könsord till två kvinnor i personalen och hotade även med pepparspray.

Trots upprepade uppmaningar från personalen vägrade paret att avlägsna sig från campingen. Två polispatruller larmades till platsen och de grep Hells Angels-medlemmen, som förekommer under 23 avsnitt i belastningsregistret.

Inne i stugan hittade polisen en olaglig burk tårgaspray och flera knivar, bland annat en stilettkniv som var fastsatt i en vägg.

(ÖB)

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.