Godispåsar för vuxna delas ut i mängder

Lyckas du bli en av de 300 personer som får plats vid modevisningen på Tjejkvällen väntar något alldeles speciellt. En VIP-goodiebag fylld med överraskningar.
Färjestaden • Publicerad 24 mars 2019
Inför tjejkvällen skall 900 goodiebags göras iordning med innehåll av mångahanda ting, alltifrån magasin till strumpor, smink och pennor. Och lite godis för att orka med kvällens många aktiviteter. Ett köp på minst 300 kronor i en butik gör att du får en godispåse.
Inför tjejkvällen skall 900 goodiebags göras iordning med innehåll av mångahanda ting, alltifrån magasin till strumpor, smink och pennor. Och lite godis för att orka med kvällens många aktiviteter. Ett köp på minst 300 kronor i en butik gör att du får en godispåse.Foto: Arkiv

Liksom tidigare år kommer alla som handlar för 300 kronor eller mer i någon av de kvällsöppna butikerna att få en goodiebag med en mängd användbara ting och erbjudanden. Och smågodis för att fylla på energireserverna under kvällen.

Några exempel som kommer att finnas i påsarna är hälsomagasin, pennor, kosmetik, nagelfil, nyckelband, strumpor, vattenflaskor, skohorn och kuponger med rabatterbjudande från flera av de butiker och företag som medverkar under kvällen.

– Rabattkupongerna stimulerar ju till fortsatt handel i Färjestaden eftersom flera av dem kan användas både två och tre veckor framöver, säger Jenny Thiman.

Maria WiellSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.