1. Avdelningararrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Fräck bänkstöld även i Kastlösa

Den fräcka bänktjuven fick med sig en sittmöbel som var i så dåligt skick att denne valde att lämna tillbaka sitt gods. Hyggligt kanske man kan tycka, men vad den klåfingriga istället gjorde var ett bänkbyte.
Nu har även Kastlösa Framtid blivit av med en av sin sittmöbler.
Foto: privat

Häromdagen skrev tidningen om att tre bänkar stulits från Nunnedalen. Det var så kallade ljugarbänkar som Resmo hembygdsförening beställt och placerat ut längs vandringsleden.

Nu har även Kastlösa Framtid blivit av med en av sina sittmöbler. De hade två bänkbord vid rastplatsen som finns strax norr om Kastlösa. Den ena var i bra skick, den andra var i ett sämre skick.

När en styrelsemedlem sent i onsdags kväll upptäckte att det sämre bänkbordet var borta antogs det att en annan medlem hade hämtat upp det.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)

– Vi hade pratat om att ta hem och reparera det, säger Janne Skogsberg ordförande i Kastlösa Framtid.

Men dagen därpå kom bänkbordet tillbaka, avslängt på rastplatsen så att ett bordsben hade knäckts.

– Då upptäckte vi att den nyare bänken istället borta, det var ju lite märkligt. Det är tråkigt för det är alltid folk som sitter här eller stannar till.

Kastlösa Framtid har valt att polisanmäla händelsen.

Vad beträffar ljugarbänkarna i Nunnedalen så har tidningen fått kännedom om att dessa bänkar är signerade med “ULF R – 19”.

Dessutom är de numrerade med romerska siffror från I-VII, vilket kan göra dem lätta att identifiera.

Bänkarna i Nunnedalen är numrerade med romerska siffror från I-VII, vilket kan göra dem lätta att identifiera.
Foto: Natalia Johansson