Annons

Förare misstänks för brott efter nattens trafikolycka på Ölandsbron

Den man som ligger på intensivvårdsavdelningen vid Kalmar läns sjukhus med allvarliga skador efter nattens trafikolycka på Ölandsbron, misstänks nu för vållade till kroppsskada och grovt rattfylleri, rapporterar P4 Kalmar.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Ölandsbron • Publicerad 8 augusti 2022 • Uppdaterad 9 augusti 2022
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Tom Wall

Strax före midnatt, natten till måndag inkom ett larm till SOS Alarm om en olycka på Ölandsbron. Det rörde sig om en trafikolycka mellan två personbilar.

En av bilarna ska av okänd anledning kommit över i fel körbana, och frontalkrockat med en mötande.

Annons

Tre personer var inblandade i olyckan. En man och en kvinna i 20-års åldern kom undan med lindriga skador. Kvinnan är inlagd och vårdas på vårdavdelning.

Bron fick hållas avstängd fram till 01.10 då trafiken åter kunde släppas på igen.

Mannen i 45-års åldern vårdas på intensivvårdsavdelningen med allvarliga skador. Nu misstänks personen för grovt rattfylleri och vållande till kroppsskada, rapporterar P4 Kalmar.

Joacim AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons