Folkkära artister till Kackelstugan

Det är många artister som uppträtt på Kackelstugan i sommar och än är inte säsongen över.
Västra Sörby • Publicerad 2 augusti 2018
Uno Svenningsson uppträder på Kackelstugan två kvällar i augusti.
Uno Svenningsson uppträder på Kackelstugan två kvällar i augusti.Foto: Carina Svenningsson

Kajsa Grytt intar scenen den 2 augusti och kvällen därefter är det Caroline af Ugglas tur. Hon är sångerska, körledare och konstnär. Caroline har sedan 19990-talet gett ut skivor och medverkade bland annat i Melodifestivalen 2009 med låten ”Snälla, snälla”. Den 4 augusti uppträder Patrik Isaksson tillsammans med en hemlig gäst. En annan folkkär artist är Uno Svenningsson. Efter medverkan i TV-programmet ”Så mycket bättre” hösten 2017 bjöd Uno på en comeback. I början av februari gav Uno ut sin skiva ”Andras sånger” bestående av alla Unos tolkningar från ”Så mycket bättre” men även tolkningar av låtar tillhörande bland andra Olle Ljungström och Håkan Hellström.

– Turnén genom Sverige i vår har varit underbar. Med magiska musikanter i ryggen har jag fått spela mina låtar, och fått möta min fina publik inför i stort sett utsålda hus, vilken glädje! Därför är det så kul att få fortsätta resan nu i sommar, att få möta publiken igen, och kanske även de som inte fick möjlighet i våras, meddelar Uno Svenningsson i ett pressmeddelande.

Spelningar med Uno Svenningsson på Kackelstugan väntar både den 5 och 6 augusti följt av Torsson den 7 augusti. Den 8 augusti är det Sophie Zelmani som underhåller publiken.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.