Annons

Fel information till villaägare: ”Vi ber om ursäkt” – blir utan värme

Fel datum stod angivet i personliga brev som skickades till 33 villaägare i området Åkerhagen i veckan.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Åkerhagen • Publicerad 26 februari 2021
3 – 5 mars planerar Borgholm Energi utföra ett omkopplingsarbete i fjärrledningsnätet i Åkerhagen.
3 – 5 mars planerar Borgholm Energi utföra ett omkopplingsarbete i fjärrledningsnätet i Åkerhagen.Foto: Arkiv

Borgholm Energi stod som avsändare i informationsbreven som nådde flera kunder denna vecka. I breven råkade fel datum anges.

– Vi beklagar detta, det har blivit feltryck. Omkopplingsarbetet i fjärrvärmeledningsnätet i Åkerhagen kommer inte ske denna vecka som det står utan mellan den 3 – 5 mars och inget annat. Vi kommer skicka ut ny information om detta inom kort så det blir rätt och även uppdatera informationen som blivit fel på vår hemsida, säger Mikael Kärrdal, Borgholm Energi AB.

Annons

” Inför avstängningen skickar vi även en driftstörning via SMS, se därför till att ha aktuellt mobilnummer registrerat hos oss. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få tillbaka värme och varmvatten så snabbt som möjligt och under avstängningen finns kallvatten tillgängligt som vanligt. Vi hoppas att det tillfälliga avbrottet inte orsakar allt för stora besvär” står det på BEABs hemsida.

Kunderna som bor i området kommer under arbetets gång vara utan värme och varmvatten. Kallvatten kommer finnas.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons