1. Avdelningararrow-down
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down

Familjefest i Borgholm

Willefonden arbetar för att alla barn som har en odiagnosticerad sjukdom ska få en diagnos. Nu när fonden fyller 20 år firas det med kalas vid hamnscenen i Borgholm.
Familjefesten kommer ha en mängd olika aktiviteter såsom hoppborg, käpphästhoppning och ansiktsmålning.
Foto: Natalia Johansson

– Förra året hyrde vi en hoppborg av Eventgrabbarna, berättar Tina Cangemark, mamma till Liv som är tre och ett halvt år.

Därifrån väcktes idén om att starta ett event för att samla in pengar till Willefonden.

– Jag ville göra någonting för dem, för de har gjort så otroligt mycket för oss, säger Tina.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)

Därför har hon nu tillsammans med Henrik Gottfridsson på Eventgrabbarna valt att dra igång en familjefest, en fest som startar tisdagen den 9 juli, vid och runt Borgholms hamnscen.

Företag har sponsrat med pengar till familjefesten och artister ställer upp gratis. Till tisdagens fest blir det uppträdanden av Penny and the Pickups, även magikern Mike kommer finnas på plats.

Dagen bjuder på en mängd olika aktiviteter.

– Det kommer finnas hoppborgar, ponnyridning, käpphästhoppning och ansiktsmålning. Vi kommer sälja popcorn och sockervadd och ha godisregn samt lotteri, säger Tina och berättar vidare om festligheterna.

– Under dagen kan besökare köpa en ballong där man kan skriva en liten lapp och lägga i ballongen med till exempel en hälsning till någon där uppe. På slutet av dagen kommer vi ha ett ballongsläpp.

Kalaset tar inte slut efter den tisdagen utan det kommer rulla på varje tisdag under juli månad, sammanlagt blir det fyra tillfällen som är den: 9, 16, 23 samt 30 juli.

– Och alla pengarna som kommer in går oavkortat till Willefonden, säger Tina Cangemark.

Läs mer

Öland

Dagens ros

Tack

Öland

Polisen vill ha tips om rånarbilen - de två misstänka släppta

Bilen som rånarna flydde i efter rånet mot Ica i Böda stals i närheten av Båstad för två veckor sedan och hade skyltats med falska tyska nummerplåtar.

Rånet mot ICA i Böda

Efter rånet: ”Tack för ert stöd”

Ica i Böda har öppnat igen.

Öland

Mordbranden: Misstänkt begärs omhäktad

19-åringen från Mellansverige som sitter häktad för den anlagda branden i Färjestaden för tre veckor sedan begärs under tisdagen bli omhäktad.

Öland

Sommarlov hos mormor på Öland

”Vad ska vi göra idag?” Den frågan brukar vanliga år ge mängder av förslag, då det alltid finns något att sysselsätta sig med hos mormor.

Rånarjakten

Bildextra: Här flyr rånarna efter att ha kört av vägen!

Fotograf fångade rånarjakten på Öland i natt