GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Få extra barfotalyx i vardagen på Böda Sand – landets bästa campingresort

Färgsprakande nöjesshower, gruppträning, after beach, löpträningar och campingbio är bara en liten del av allt som sker på Böda Sand denna sommar.
Böda • Publicerad 10 juli 2022
Havsbad med mjuk sand mellan tårna lockar många till Böda Sand varje sommar.
Havsbad med mjuk sand mellan tårna lockar många till Böda Sand varje sommar.Foto: Pressbild

Under vecka 26-32 händer det mycket på Böda Sand. Nöjet är tillbaka med full kraft: Artisterna i Rydellarna serverar färgsprakande nöjesshower. Det är barnteater med Bödde, Havis och Vinda, minidiscogympa, musikquiz på restaurang Centro och trubadur fem kvällar i veckan.

– Man bör besöka Böda Sand för att få lite extra barfotalyx i vardagen, för att kunna slappna av och semestra som om man vore utomlands - fast hemma. Vi strävar alltid efter att ge våra gäster familjens absolut bästa semesterupplevelse och se till att alla familjens medlemmar, oavsett ålder och intressen, blir nöjda. Vi har helt enkelt något för alla och kan utlova en semesterupplevelse som sent ska glömmas, säger Viktor Jerner, Böda Sand Beach Resort.

Rydellarna bjuder publiken på färgsprakande show vecka 26–32.
Rydellarna bjuder publiken på färgsprakande show vecka 26–32.Foto: Pressbild

Wellness Studio har varje morgon och sent på eftermiddagen gruppträningspass med morning flow och kondition-och styrkepass.

– En högsommardag har vi drygt 10000 personer på Böda Sand, säger Viktor Jerner.

För ungdomar finns YouthCamp där det är turneringar och tävlingar ofta. För den som vill åka skateboard, inlines eller kickbike finns en betongpark. Det finns trampolinzon samt aktivitetstält med olika sorters e-sport.

”Vi har helt enkelt något för alla och kan utlova en semesterupplevelse som sent ska glömmas”
Viktor Jerner, Böda Sand Beach Resort
En helt ny lekplats ses i centrum i år, en riktigt bjässe som barn i alla åldrar kommer älska.
En helt ny lekplats ses i centrum i år, en riktigt bjässe som barn i alla åldrar kommer älska.Foto: Pressbild

På vardagar är Böddes hus öppet för barn som vill delta i aktiviteter, pyssla och leka.

Precis nere vid vattnet finns Böda Beach club. Sex dagar i veckan är det after beach med svängig livemusik. På Böda Sand GK finns niohålsbana och här är det på fredagar golftävlingar. Spelformen Americano används när det är padelturneringar på torsdagar.

Lagom till midsommar invigs den nya lekplatsen i centrum.

Evenemang:

Vecka 26 – Träningsvecka (yoga, dans, styrketräning, konditionsträning, cykling, golf och mycket mer)

29/6: Böda Beach Run

10/7: Campingbio (utomhus)

8/7: Böda Sandsloppet

13/8: Öland Lighthouse Challenge

Vecka 32 – Familjeveckan

26-28/8: Böda Sand Jump for Hope

Campingbio är en rikstäckande turné som besöker cirka 40 campingplatser i hela Sverige - den 10:e juli är det Böda Sands tur! På eftermiddagen visas en matinéfilm och en familjefilm visas samma kvällen. Mellan filmerna arrangeras olika utomhusaktiviteter, man kan exempelvis gå en tipspromenad, delta i tävlingar eller andra roliga aktiviteter.

Under familjeveckan, vecka 32, får familjen välja bland aktiviteter som familjegympa, cirkusskola, klättertävling, innebandytävling och beachfotbollturnering.

Enligt en SIFO-mätning som gjordes i uppdrag av Forsbergs fritidscenter är Böda Sand på norra Öland den bästa av Sveriges drygt 400 campingresorter. Över 1100 personer deltog i undersökningen.

– Vi kan bara ödmjukt tacka alla som valde oss i den här undersökningen och fortsätta vårt arbete för att skapa barfotalyx och familjens bästa semesterupplevelse, säger Anna Barkevall, VD på Böda Sand.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.