Annons

En solig och glad första tjejkväll

När Borgholms handlare arrangerade tjejkväll på torsdagskvällen var det många som passade på att besöka butikerna och njuta av den soliga kvällen på något av kaféerna eller restaurangerna i staden.
BORGHOLM • Publicerad 1 juni 2018
Maj Runnemark, Tina Pile, Helen Eriksson och Eva Sundby hade roligt och trivdes i trängseln i en av Borgholms klädbutiker
Maj Runnemark, Tina Pile, Helen Eriksson och Eva Sundby hade roligt och trivdes i trängseln i en av Borgholms klädbutikerFoto: Carin Svensson

Det här var första gången som det arrangerades tjejkväll i Borgholm. I och utanför flera av butikerna hade det dukats upp tilltugg och provsmakningar som till exempel popcorn, hummus-chips, quinoa-chips, rödbetsjuice och “bubbeldryck”.

Tina Ramklint smakade hummus-chips och quinoa-chips samt rödbetsjuice hos Tina Jogmark och Robin Åkesson utanför Borgholms hälsobutik.
Tina Ramklint smakade hummus-chips och quinoa-chips samt rödbetsjuice hos Tina Jogmark och Robin Åkesson utanför Borgholms hälsobutik.Foto: Carin Svensson

På ett ställe stod även Nisses fisk och bjöd på en del av havets goda. I butikerna hade handlarna laddat upp med olika extraerbjudanden tjejkvällen till ära och på flera håll var det trängsel bland klädsnurror och hyllor. Den soliga sommarkvällen blev en fin inramning och stämningen var glad, längs Storgatan sågs en hel del flanörer och shoppande tjejer avnjuta kvällen.

Annons

Efter att de kvällsöppna affärerna hade stängt och handlandet avslutats samlades de som handlat under tjejkvällen på Restaurang Gamla Televerket för att delta i utlottningen av olika vinster.

Utanför kaféerna och restaurangerna satt många och njöt av kvällssolen och en bit mat eller fika.
Utanför kaféerna och restaurangerna satt många och njöt av kvällssolen och en bit mat eller fika.Foto: Carin Svensson
Många njöt av det fina vädret på tjejkvällen.
Många njöt av det fina vädret på tjejkvällen.Foto: Carin Svensson
Carin SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons