GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Det spirar på Drottning Victorias hotell och vilohem

Samtidigt som Öland Spirar äger rum håller restaurangen öppet kvällstid.
Borgholm • Publicerad 1 maj 2021 • Uppdaterad 3 maj 2021
Besökarna kan välja på att sitta ute i den vackra parken bland blommor och lyssna på fågelsång eller inomhus.
Besökarna kan välja på att sitta ute i den vackra parken bland blommor och lyssna på fågelsång eller inomhus.
Foto: Pressbild

Det går att fika på hembakat med skörd från parken 13 – 16 maj och njuta av den populära sopplunchen med hembakat bröd till.

Den kungliga miljön lockar årligen besökare till Drottning Victorias Hotell och vilohem. Besökarna kan välja på att sitta ute i den vackra parken bland blommor och lyssna på fågelsång eller inomhus.

I lilla glashuset ställer Bo Lundwall ut konst och under Öland Spirar är det även försäljning av bland annat äppelmust och valnötter från parken.

Hembakat serveras på Drottning Victorias hotell och vilohem under Öland Spirar.
Hembakat serveras på Drottning Victorias hotell och vilohem under Öland Spirar.
Foto: Pressbild

– En nygjord paj med rabarber från parken och rykande hett kaffe med fågelsång är en favorit som är väl värd ett besök. Passa på att gå en trappa upp i salongen, för att njuta av utsikten över Kalmarsund, säger Susanna Stenborg, intendent.

” En nygjord paj med rabarber från parken och rykande hett kaffe med fågelsång är en favorit som är väl värd ett besök”
Susanna Stenborg, intendent
Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.