Annons

Dagens ros

Publicerad 24 april 2023

...mängder med rosor till dom två manliga ambulansmännen som med sitt lugn, saklighet och kunskap "räddade mitt liv" när jag var i panik på grund av blödning i mitt lår.Ni är fantastiska, vilken tur att vi har Er här på Öland. Nu kan vi alla sova gott när vi vet att vi har så enormt kunniga ambulans männ.

PS. Det finns ingen taxi på Öland en vardag kl.11. Kalmar taxibolag enligt Google vägrar köra dig från Borgholms kommun till Borgholms vårdcentral, eftersom det skulle kosta mer än 1000 kr. Klt sjukresor hade 109 före mig i kö. Rosor till 112 som efter flera samtal och vädjande skicka dessa underbara ambulansmän till mig. Men kanske ska Borgholms kommun se över hur vi ska ta oss till vårdcentralen utan att ta 112 i anspråk. En taxi i Borgholm?

En nu så lycklig

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons