unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Öland
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Covid-19: Två nya dödsfall – Ökad smittspridning på Öland

Två personer med covid-19 har dött det senaste dygnet. Antalet smittade personer har fördubblats på Öland, jämfört med förra dygnet.
Ytterligare två personer med covid-19 har dött det senaste dygnet.
Ytterligare två personer med covid-19 har dött det senaste dygnet.
Foto: Anton Hedberg

Det senaste dygnet har två personer från länet med covid-19 dött på länets sjukhus. Det handlar om två män, i 75-årsåldern respektive 85-årsåldern. Under pandemin har 121 personer från länet med covid-19 dött.

Idag vårdas 42 personer på sjukhus i länet och fyra av dem behöver intensivvård varav tre stycken med respirator.

11 personer har blivit utskrivna det senaste dygnet.

Det senaste dygnet har 71 personer i länet bekräftats smittade i covid-19, vilket är ungefär lika många som förra dygnet.

På Öland handlar det om 11 stycken, vilket nästan är en fördubbling jämfört med igår. Fyra av dessa personer kommer från Borgholms kommun och sju personer från Mörbylånga kommun.

Öland har under pandemin haft 1 061 fall, 708 i Mörbylånga kommun och 353 i Borgholms kommun. I länet handlar det om 14 727 fall.

Läs mer