Annons

Covid-19: Två nya dödsfall – fler smittade det senaste dygnet

Två nya dödsfall och betydligt fler smittade jämfört med igår.
Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Öland • Publicerad 11 februari 2021
Två nya dödsfall och betydligt fler smittade jämfört med igår.
Två nya dödsfall och betydligt fler smittade jämfört med igår.Foto: Arkiv

Region Kalmar meddelar att två personer från länet har dött i covid-19 det senaste dygnet. Det handlar om en man i 75-årsåldern och en kvinna i 85-årsåldern. Sedan pandemin startade har 108 personer från länet med covid-19 dött på sjukhus.

26 personer vårdas idag på sjukhus i länet vilket är lika många som igår. Det är två stycken som behöver intensivvård varav en av dessa vårdas med respirator. Fyra stycken har blivit utskrivna det senaste dygnet.

Annons

Det senaste dygnet har 63 personer bekräftats smittade av covid-19 i länet. På Öland handlar det om tre personer, en person i Borgholms kommun och två stycken i Mörbylånga kommun. Totalt har 740 personer bekräftats smittade på Öland sedan pandemin startade, 263 personer i Borgholms kommun och 477 i Mörbylånga kommun. I länet handlar det om 9 468 personer.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons