unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Öland
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Covid-19: Tre nya dödsfall i länet

Ytterligare tre personer har avlidit i covid-19. Samtliga är män med bakomliggande sjukdomar i 60-85 årsåldern.
Foto: Pressbilder

Ytterligare tre personer i Kalmar län har avlidit i covid-19. Dels handlar det om två personer som avlidit de senaste dagarna, dels om ett dödsfall från förra vecka som efterrapporterats.

Totalt har tio personer i länet avlidit i bekräftad covid-19.

På torsdagen låg 35 personer inlagda på Länssjukhuset i Kalmar och vid Västerviks sjukhus. Sex av dessa vårdades på intensivvårdsavdelning, varav fyra låg i respirator.

Totalt har 128 personer konstaterats smittade av det nya coronaviruset. Sammanlagt 1 291 analyser har gjorts vid det mikrobiologiska laboratoriet i Kalmar.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på olandsbladet.se, appen MinÖlandsbladet och e-tidning tis, tors, lör. Endast 1 krona första månaden! (ord pris 99 kr)

I Sverige har totalt 2021 personer avlidit till följd av covid-19.