Annons

Covid-19: Nytt dödsfall – många smittade det senaste dygnet

Ett nytt dödsfall och 93 smittade personer det senaste dygnet, men bara två personer på Öland.
Öland • Publicerad 3 mars 2021
Ytterligare en person med covid-19 har dött det senaste dygnet, nu har 113 personer dött sedan pandemin startade. Bilden är från ett annat sammanhang.
Ytterligare en person med covid-19 har dött det senaste dygnet, nu har 113 personer dött sedan pandemin startade. Bilden är från ett annat sammanhang.Foto: Anton Hedberg

Under det senaste dygnet har en 90-årig kvinna med covid-19 dött på länets sjukhus. Det innebär att 113 personer med covid-19 har dött i länet under pandemin.

I dag vårdas 28 personer på sjukhus och fem personer behöver intensivvård med respirator. Sex personer har blivit utskrivna från sjukhus det senaste dygnet.

Sedan igår har 93 personer i länet bekräftats smittade i covid-19. På Öland handlar det bara om två personer, båda boendes i Mörbylånga kommun. Sedan pandemin startade har det varit 807 bekräftade fall på Öland, 278 i Borgholms kommun och 529 i Mörbylånga kommun. I länet handlar det om 10 673 stycken.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons