GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Covid-19: Flera nya fall på Öland

Regionen meddelar om16 nya fall i länet varav fem är från Öland.
Öland • Publicerad 13 oktober 2021
Regionen meddelar om16 nya fall i länet varav fem är från Öland.
Regionen meddelar om16 nya fall i länet varav fem är från Öland.
Foto: Arkiv

Region Kalmar län meddelar att 16 personer från länet har bekräftats smittade i covid-19 det senaste dygnet. På Öland handlar det om fem personer, alla från Mörbylånga kommun. Hittills i veckan har kommunen sju coronafall och än så länge har Borgholms kommun inga. I hela länet handlar det om 25 fall hittills.

Det innebär att Mörbylånga kommun nu haft 1 328 bekräftade fall sedan pandemin startade och Borgholms kommun står kvar på 582 fall.

Idag vårdas två personer för covid-19 på länets sjukhus men ingen behöver intensivvård.

Alexander JensenSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.