Annons

Coronakrisen: Ölandsbladet tv-sänder forum om besöksnäringen

På måndag 10.00 sänder Ölandsbladet live i webb-tv ett forum om hur corona påverkar besöksnäringen på Öland. Kommunalråden, Visita, Camping Öland, Region Kalmar, länsstyrelsen med landshövding Cecilia Schelin Seidegård i spetsen, med flera deltar med lägesrapporter, tips och råd. Ni läsare är välkomna med era frågor.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Öland • Publicerad 20 mars 2020
Johan Göransson och Ölands Turismorganisation ordnar tillsammans med Ölandsbladet ett forum om besöksnäringen på Öland. Detta tv-sänds på Ölandsbladet Facebooksida på måndag 10.00.
Johan Göransson och Ölands Turismorganisation ordnar tillsammans med Ölandsbladet ett forum om besöksnäringen på Öland. Detta tv-sänds på Ölandsbladet Facebooksida på måndag 10.00.Foto: Andreas Yngvesson

Coronapandemin har redan påverkat besöksnäringen på Öland kraftigt och många är oroliga. Ölands Turismorganisation jobbar just nu med att få en helhetsbild av situationen för besöksnäringsföretagen på Öland.

– Läget förändras dag för dag och många har frågor och känner en stark oro, säger turistchefen Johan Göransson.

Annons

Med anledning av situationen bjuder Ölands Turismorganisation tillsammans med Ölandsbladet in till en digital tv-sändning nu på måndag den 23/3 kl. 10.00.

– Vi vill skapa en gemensam överblick tillsammans. Därför har vi bjudit in kommunstyrelsens ordförande i respektive kommun, branschorganisationer, länsstyrelsen, Region Kalmar län, Ölands Bank med flera, säger Johan Göransson.

Tv-sändningen sker på Ölandsbladets Facebooksida från 10.00 på måndag 23 mars. Välkomna med era frågor antingen på mejl andreas.yngvesson@olandsbladet.se eller kommentera på vår Facebooksida.

Andreas YngvessonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons