Catwalk med vårens nyheter för vuxna, barn och hundar

Tjejkvällens inledande modevisning på Hotel Skansen har blivit allt populärare och varje år tillförs något nytt. I år är det kläder för människans bästa vän och vip-godispåsar till alla som lyckas få en plats i salen. Det gäller att komma i god tid.
Färjestaden • Publicerad 24 mars 2019
Fullt i lokalen och fullt på catwalken när modevisningen på Hotel Skansen drar igång klockan 18 på Tjejkvällen.
Fullt i lokalen och fullt på catwalken när modevisningen på Hotel Skansen drar igång klockan 18 på Tjejkvällen.Foto: Natalia Johansson

Klockan 18 startar Tjejkvällen och många är det då som vill inleda med modevisningen på Hotel Skansen som leds av Therese Wahlgren Sundén. Uppåt tiotalet företag medverkar under den knappa timman, med klädvisning för barn, vuxna – och hundar. Det blir också dans och lite provsmakning.

– Flera av butikerna här på Köpstaden är med och visar sina vårkläder, bland annat KappAhl, Lindex, Sportringen och för de minsta Magasin Y. Sol och Vindar samt Selma visar också sina kläder för stora och små.

Det säger Åsa Bigelius från Företagsgruppen i Färjestaden och som även är centrumchef på Ölands Köpstad och som är en av dem som står i ledningen för Tjejkvällen.

Är du nöjd med årets uppslutning från företagarna i Färjestaden?

– Ja, det känns som att det är fler som är med i år, det är många som pratar om kvällen både här på Öland och i Kalmar. Det finns alla förutsättningar för en bra kväll.

Therese Wahlgren Sundén leder modevisningen som inleder Tjejkvällen klockan 18 på Hotel Skansen.
Therese Wahlgren Sundén leder modevisningen som inleder Tjejkvällen klockan 18 på Hotel Skansen.Foto: Natalia Johansson
Maria WiellSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.