Annons

Brutal misshandel av sambo: Bröt mot kontaktförbud – ”hjärtklappning”

Efter att ha slagit och sparkat kvinnan han bodde med blodig – nu misstänks mannen för att ha brutit mot kontaktförbudet vid ett flertal tillfällen.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Mörbylånga kommun • Publicerad 7 september 2021 • Uppdaterad 8 september 2021
Slog sambon blodig med knytnäven.
Slog sambon blodig med knytnäven.Foto: cyano66

I slutet på mars började kontaktförbudet, det skulle dröja mindre än en månad innan det bröts. Mannen är åtalad misstänkt för överträdelse av kontaktförbud mot kvinnan som bor i Mörbylånga kommun och det finns bevisning i form av ett otal sms och massor av missade samtal från före detta sambon.

"Hon är rädd för att bli utsatt för våld av NN, eller att han skulle jävlas på annat sätt.”, enligt förhören.

”Hon fick hjärtklappning vid kontaktförsöken”
Kvinnan vid förhör.
Annons

”Hon fick hjärtklappning vid kontaktförsöken, även när grannen berättade att hon sett NN”

Ölandsbladet har tidigare skrivit om fallet i Mörbylånga kommun, mannen i 50-årsåldern som dömdes till misshandel då kvinnan ville att han skulle flytta ut.

Han slog henne med knuten näve, träffade hennes huvud – orsakade smärta, sårskada och blodvite. för att sedan fortsätta med ytterligare våld mot hennes huvud genom att slå eller sparka henne.

Nu har fallet alltså fått ett trist efterspel men mannen erkänner inte heller i det här läget, att han brutit mot kontaktförbudet.

Kvinnan vill förlänga kontaktförbudet: ”Då skulle hon känna sig tryggare och kunna fortsätta med sitt liv. "Bara jag blir lämnad ifred".

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons