Annons

”Borgholm är för litet för en nischad butik”

– Vi håller öppet ReeSport Store i Borgholm till den 1 oktober, säger Annika Lindblad som driver butiken tillsammans med Rolf Hellström.
Borgholm • Publicerad 21 mars 2019
Annica Lindblad satsar nu på en nischad skobutik i Kalmar. ReeSport Store i Borgholm håller öppet till 1 oktober.
Annica Lindblad satsar nu på en nischad skobutik i Kalmar. ReeSport Store i Borgholm håller öppet till 1 oktober.Foto: Kenth Jönsson

De rutinerade skoförsäljarna har sedan flera år tillbaka letat efter en passande lokal i Kalmar. I torsdags öppnade Annica Lindblad och Rolf Hellström Skostudion i centrala Kalmar. Det är samma ägare som sedan 25 år driver ReeSport Store i Borgholm som nu väljer att satsa.

– Vi känner att det snart är dags att lämna Borgholm. Borgholm är för litet för en nischad butik och Skechers är ett märke som vi jobbat upp i Sverige.

Annons

I ReeSport Store finns bland annat skomärket Skechers sedan åtta år tillbaka.

– I Kalmarbutiken har vi bara skor med fokus på Skechers och vi har 90 modeller, det gör att vi blir störst i hela Sverige.

Annica berättar att det som är genuint med skon är att den är skön och att det känns som att gå i tofflor. Hon säger att sulan formar sig efter foten.

Sedan ett tag tillbaka finns butiken ute på Blocket. Butikslokalen är 250 kvadratmeter och lagerutrymmet 200 kvadratmeter. Vad det blir i lokalen framöver återstår att se.

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons