Annons

Black Friday: Böda Sand svarar med kampanj till välgörenhet

Böda Sand väljer att "balansera upp” konsumtionshetsen på Black Friday genom att skänka pengar till Världsnaturfondens initiativ Rädda Östersjön.
Böda • Publicerad 26 november 2019
Anna Barkevall, VD på Böda Sand.
Anna Barkevall, VD på Böda Sand.

- Det är ett välgörande ändamål som ligger nära oss, både geografiskt och kring hjärtat, säger Anna Barkevall, VD på Böda Sand.

I ett pressmeddelande konstaterar Böda Sand att ”En semester på Böda Sand är redan i sig ett långt mycket mer klimatsmart alternativ än en charterresa utomlands, men i år görs även en mer konkret satsning för välgörenhet av miljökaraktär.”

Annons

– I dessa konsumtionstider är det viktigt att se saker och ting i ett mer långsiktigt perspektiv och värna om det allra viktigaste. Förhoppningsvis kan fler företag hoppa på det här tåget och balansera upp black friday med en god gärning för framtiden,

För varje Black Friday-bokning som görs på fredagen skänks 100 kronor till Världsnaturfondens (WWF) initiativ Rädda Östersjön.

På fredag genomförs även en demonstration mot Black Friday:

Magnus AnderbergSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons