GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Artister till Ölands nya nattklubb Riff Borgholm

Riff är namnet på klubben som i sommar öppnar upp i lokalerna som senast rymde Borgholm 11:2 – det är två bröder och deras respektive som ska få fart på festen.
Borgholm • Publicerad 23 juni 2022
Tjuvjakt uppträder på Riff den 23 juli.
Tjuvjakt uppträder på Riff den 23 juli.Foto: pressbild

Högklassig underhållning, after beach, streetfood, somriga drinkar och nattklubb med fullt ställ. Några av sommarens artister är Tjuvjakt som uppträder den 23 juli och De Vet Du den 27 juli.

Gänget som tagit över verksamheten är laddade inför allt som väntar på Riff.
Gänget som tagit över verksamheten är laddade inför allt som väntar på Riff.Foto: Privat, Anders Almgren

Gänget som har tagit över verksamheten och skrivit hyreskontrakt med fastighetsägaren Arne Petersson, är ett gäng från Kopparberg; Bröderna Johan och Mats Ericsson, Johans sambo Kajsa Kramsjö och Mats hustru Mimmi Amberntsson.

– Vi har haft Öland i bakhuvudet i flera år när vi funderat på nya ställen att etablera oss. När nyheten om att Sommarstrand läggs ned så började vi leta lokal direkt, och kom snabbt fram till att det bara fanns en.

Andra artister som kommer till Riff i sommar är Markoolio, Kaliffa, Da Buzz, Martin Almgren, Duo Jag, Dregen (som spelar skivor), Desotos, The Band of Brothers, SNSB, Vi3, Hot Nozzle och Easy Kit.

– Det känns skitkul att vi får den här chansen att komma till Öland och förhoppningsvis fylla ett behov. Vi tar med oss god stämning och lovar fullt ställ hela sommaren!

Maria BrynielssonSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.