Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Aktiviteter i Slottsparken

I Slottsparken vid Sollidens slott finns under lördagen ett antal regionala matproducenter på plats för att visa och sälja sina produkter.
Regionala matproducenter visar sina produkter i Slottsparken vid Sollidens slott under lördagen.
Regionala matproducenter visar sina produkter i Slottsparken vid Sollidens slott under lördagen.
Foto: Jan Petersson

En svensk bonde i tiden är namnet på ett samarbete mellan LRF och Sollidens slott som är den 11 maj. Besökarna får ta del av ett blandat utbud inom gröna näringarna, till exempel mjölkkor, får och lamm både ull och kött, världsarv, matens historia på Öland och mycket mer att upptäcka.

– Vi har fotograf som ställer ut bilder av det moderna svenska lantbruket och LRF har en egen monter och de anordnar aktiviteter för barnen, säger Rose-Marie Winqvist, LRF.

Det finns också möjlighet att fika i den vackra slottsparken och njuta av miljön. Här finns mycket att se och uppleva för alla sinnen och alla åldrar.

Läs mer