GAIF–vinst trots rött kort: ”Fantastiskt skönt”

Att GAIF blev en man mindre efter 40 minuter var inget som hindrade dem från att plocka hem tre pinnar.
Fotboll, div. 3 • Publicerad 4 maj 2018
Foto: Emelie Nordquist

Ingen match på Glömmingelunden den här gången heller, Tallhöjdens konstgräs även i andra hemmamatchen för Glömminge mot Gransholm. En match mellan två trepoängare – bortagänget med ett målsnålt facit med sig i bagaget.

Första perioden fortsatte i samma anda, mållöst. Glömminge hade många chanser mot Gransholms målet under första halvlek men inga bollar gick in. Med två minuter kvar av första halvlek fick Christian Carlsson rött kort och Glömminge fick tänka om både en och två gånger.

– Första halvlek tycker jag vi är det bättre laget. Vi rullar boll och spelar som vi vill göra. Vi gör bara inga mål, säger Tobias Bengtsson.

Med en man utvisad kunde Glömminge ändå ta ledningen med 1-0 efter 60 minuter. En hörna som Emil Börjesson spelade bakåt till Charlie Nilsson som gör första och enda målet i matchen.

–Fantastiskt skönt. Jag vill hylla laginsatsen idag, säger Patrik Nilmert.

Emelie NordquistSkicka e-post
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.