Nyheter

Vill vräka Sverigedemokrat

Nyheter • Publicerad 3 juli 2012

MÖRBYLÅNGA KOMMUN

Anmälningar om vattenstöld, smuggelsprit och hembränning.

I ett brev till kommunen ställs nu kravet att hyresgästen till en sverigedemokrat vräks från sin lägenhet i Mörbylånga kommun.

”Måttet rågades i helgen då någon som hälsade på höll på att köra över ”någon” på fyllan”, så skriver mannen. Nu vill han ”få bort” hyresgästen som huserar hos en politiker som företräder Sverigedemokraterna. Brevskrivaren är upprörd över att den boende pissar i trädgården jämte en skola när han är berusad.

Men det han faktiskt vill anmäla är vattenstöld, han uppger att vattnet står på flera dygn i rad hos sverigedemokraten . ”Jag som skattebetalare vill inte att en högerextrem politiker får ligga påkopplad på huvudvattnet hur länge som helst.”, skriver han. Brevskrivaren förklarar vidare att ”vi drar alla trådar för att få bort hyresgästen” och uppger att utredningar startats som gäller svarthandel med smuggelsprit, hembränning, folkbokföring och sopor.

MAGNUS ANDERBERG

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.