Annons
Nyheter

Systern misshandlades med träsko

Nyheter • Publicerad 14 februari 2012

NORRA ÖLAND

Släktbråket urartade när en 60-årig kvinna motade slag mot sin syster med en träsko. Nu åtalas hon för misshandel.

Annons

Den 60-åriga kvinnans son mådde psykiskt dåligt och hotade att döda sin mormor och mamma. De blev oroliga och ringde kvinnans far som befann sig på annan ort. Han i sin tur bad 60-åringens syster att åka till Öland för att se hur det var med familjen.

BLÅTIROR PÅ HUVUDET

När systern kom på plats hade polis tillkallats till platsen. Systern hade kritiserat 60-åringen för hur hon behandlade sin son. Då blev hon rasande och rusade mot systern med en träsko i handen. Hon använde den som tillhygge när hon utdelade slag mot systerns huvud. Resultatet blev att systern fick åka till sjukhus med huvudvärk och blåtiror på huvudet samt benen.

I förhör har 60-åringen uppgett att hon inte minns att hon hade slagit med träskon. Hon kommer bara ihåg att hon slängde upp den i luften. Det var ingen av dem som var alkoholpåverkade vid gärningen.

ALEXANDER JENSEN

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons