Annons
Nyheter

Starkt stöd för ”Bosse polis”

Nyheter • Publicerad 18 juli 2007

BORGHOLM

– Det här oseriösa angreppet mot mig har blivit ett stort bakslag för initiativtagaren bakom namninsamlingen.

Annons

Det säger polisman Bo Johansson i Borgholm.

I förra veckan startades en namninsamling på Internet mot Bo Johansson. De som skrivit på listan ställer sig bakom en mening som denna: ”Vi tycker att han är högst olämplig som polis och bör avsättas nu”. På onsdagsförmiddagen var det 170 personer som skrivit på. Men bland namnen finns uppenbart en del som gör att listans seriositet kan ifrågasättas: Christer Pettersson i Sollentuna, Sigge Cedergren, Oxen samt Mathias Flink, Falun är exempel ”personer” som skrivit på.

”JAG ÄR ÖVERVÄLDIGAD”

Under helgen har Bo Johansson fått ta emot mängder av telefonsamtal från människor i Borgholm som gett sitt stöd. På namninsamlingens forum har också många uttalat sitt stöd för Bo Johansson, men där har namninsamlingens initiativtagare valt att ta bort alla inlägg under helgen.

– Jag är överväldigad att så många ställt upp. Jag känner mig faktiskt lite styrkt av det i mitt arbete, säger Bo Johansson.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons