Annons
Nyheter

Skördefest-träffar Öland runt

Nyheter • Publicerad 12 november 2008

ÖLAND

På Efterfesten förra månaden flaggade Hans Karlsson, vice ordförande i Ölands Skördefest, för att han skulle ta med sig skördefestledningen på en turné till deltagarna på Öland, för att diskutera Skördefestens framtid.

Annons

Första träffen äger rum i Böda IK:s klubbstuga den 18 november. Därefter besöker man Löttorp (bygdegården) den 25 november, Alby (Albylen) 27 november, Tjusby (boulehallen) den 1 december, Källa (bygdegården) den 4 december samt Segerstad (JAG:s-museet) den 8 december. Och efter nyår fortsätter Skördeträffarna på flera platser.

FRAMTIDEN

Skördeträffarna ska handla om några strategiska frågor om Skördefestens framtid. Hur ska Skördefesten förhålla sig till utsocknes deltagare? Hur ska man förhålla sig till aktiviteter där flera deltagare medverkar under en och samma grundavgift? Vad kan man göra åt deltagare som deltar men inte betalar?

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons