Annons
Nyheter

Saknad dykare återfunnen död

Nyheter • Publicerad 2 juni 2008

SEGERSTAD

På söndagskvällen fördes den saknade dykaren upp till ytan ute i Östersjön, cirka tolv sjömil öster om Segerstad av sina dykkamrater. Den 34-årige mannen var då död.

Annons

 

Den omkomne dykaren fördes ombord på Kustbevakningens fartyg. Både dykarnas fartyg och Kustbevakningen lämnade destinationen klockan 20. Dykarna gick tillbaka till hemma hamnen Sandhamn i Karlskrona medan Kustbevakningen för den omkomne dykaren till Kalmar. Kroppen klommer att föras över till bårhuset på Länssjukhuset i Kalmar.

TUBER I BESLAG

Kroppen förs under måndagen till rättsmedicin i Linköping. Tuberna som fanns anbringade på den döde dykarens kroppen när denne anträffades kommer att tas i beslag av polisen i Kalmar för teknisk undersökning. Den extratub som redan i går fördes till Karlskrona har tagits i beslag av polisen där men kommer att föras över till Kalmar för undersökning.

 

Den omkomne dykarens anhöriga har underrättats om att han påträffats och också informerats om vad som kommer att ske nu fortsättningsvis. I nuvarande läge är ingen person delgiven misstanke om brott, skriver polisen i ett pressmeddelande.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons