Nyheter
Ölänning årets kockelev
Nyheter • Publicerad 22 april 2010
BORGHOLM
Martin Adamsson från Ölands gymnasium vann Restaurangvärldens tävling Årets Kockelev 2010.
Det känns jättebra! Den största utmaningen var att klara allt på rätt tid. Momenten i matlagningen kände jag mig trygg med, säger Martin i ett pressmeddelande.
Tävlingen arrangeras av tidningen restaurangvärlden och går ut på att eleverna på 2,5 timmar skulle laga en modern restaurangrätt anpassad till hållbar utveckling. De obligatoriska råvarorna var hel kyckling samt valfri ekologisk mejeriprodukt.
Martin vinner en veckas praktik på Operakällaren samt en middag för två på samma ställe.
Mer om vinnaren i lördagens tidning.
Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.