Annons
Nyheter

Nu får TV-tittarna se hur det gick för Börje

Nyheter • Publicerad 18 december 2006

I våras fick hela svenska folket stifta bekantskap med Börje Carlsson från Trosnäs. Börje blev tyvärr inte en av de bönder som vi senare fick följa under hösten i Bonde söker fru, men en kvinna har han hittat.

Efter Börjes medverkan i Bonde söker fru i slutet av maj har ryktena och spekulationerna varit många. Han fick i alla fall ett 20-tal brev och vi fick se Börje ringa upp en av brevskriverskerna i programmet.

Annons

– Jag fastnade för hennes brev direkt, vi träffades och tycke uppstod, säger Börje.

Deras relation har fått utvecklas i lugn och ro till skillnad från de fyra bönderna som vi har fått följa i TV under hösten och det tycker Börje är bra.

I kväll onsdag kan vi se dem båda två i sista avsnittet av höstens serie och nu får vi även veta hennes namn, Annika från Sala.

I samband med Bonde-Mickes bröllop fick allmänheten se Börje och Annika tillsammans officiellt för första gången. Än så länge bor Annika kvar i Sala. Huruvida det blir bröllop för Börje och Annika får framtiden utvisa.

Så här jobbar Ölandsbladet med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons